За пръв път след 30 000 км вярна служба колата ме остави на пътя. Както си карах и нямаше видими следи за проблем, колата просто изгасна при това на скорост. Помислих, че газта е свършила и включих на бензин още докато се вдижа, но не запали и отбих в страни. Стартера върти нормално, но няма и помен да иска да запали. До сега винаги е стартирала от 1-2 завъртания и винаги от първия път. Някакви идеи какво й е? Довечера ще ходя с друга кола да си я прибера и ще мисля към, кой сервиз да я карам.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колата ми изгасна в движение и не запали повече :(
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dido76bg Покажи съобщениеДобре дошъл...
Отиди на диагностика... При мене го прави от датчика на разпределителния вал...Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеМойта е боксер..Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеЗа пръв път след 30 000 км вярна служба колата ме остави на пътя. Както си карах и нямаше видими следи за проблем, колата просто изгасна при това на скорост. Помислих, че газта е свършила и включих на бензин още докато се вдижа, но не запали и отбих в страни. Стартера върти нормално, но няма и помен да иска да запали. До сега винаги е стартирала от 1-2 завъртания и винаги от първия път. Някакви идеи какво й е? Довечера ще ходя с друга кола да си я прибера и ще мисля към, кой сервиз да я карам.
http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...C+%F2%EE%F6%E8Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
аз също имам подобен проблем, но на мен не ми изгасна в движение.Просто сутринта си запали без проблем и вечерта при тръгване от работа изобщо не запали на бензин а само на газ и като превключа на бензин веднага гасне.Някакви идеи защо?
Comment
-
Първоначално публикувано от My_angel Покажи съобщениеаз също имам подобен проблем, но на мен не ми изгасна в движение.Просто сутринта си запали без проблем и вечерта при тръгване от работа изобщо не запали на бензин а само на газ и като превключа на бензин веднага гасне.Някакви идеи защо?Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от drajko145 Покажи съобщениеаз имах същия проблем преди година и половина карах я на диагностика и показа че един датчик се е развалил за съжаление не помня вече как се казва само цената помня горе долу околу 160лвLexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеПровери си клемите на акумулатора . Аз имах пречупена клема на плюса , и за 10 км. изгаснах 5-6 пъти . После сама се оправяше . Нагласих клемата , и всичко е наред166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеДнес вечера като отидох да си взема колата и тя просто запали... все едно нищо не е билоЩе видим какво ще стане тези дни.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
Comment